Leersum

Het project in Leersum is voor ons afgerond!

Wij hebben van een particuliere opdrachtgever de opdracht gekregen om een vrijstaande woning te renoveren. We zijn erg trots op dit mooie resultaat, van een niet bewoonbaar huis zonder dak naar dit geweldige object.

In samenwerking met de architect is het ontwerp uitgezet en gerealiseerd. Voor de gevel is er gebruik gemaakt van thermisch gemodificeerd fraké voor een duurzame en ontzettend gave uitstraling. De gevels en het dak zijn geïsoleerd naar de hedendaagse normen. Tevens is er een geïsoleerde betonvloer op de begane grond aangebracht. Zoals op de foto’s te zien is, is er een mooie dakkapel geplaatst in het nieuwe dak voor meer ruimte en lichtinval op de eerst verdieping.

De schuifdeuren zijn hergebruikt in het kader van duurzaamheid en circulair bouwen. Op de begane grond is er een mooie nieuwe keuken geplaatst met een schiereiland en een ingebouwde wijnkoeler. Er is vloerverwarming door het hele huis gelegd en in combinatie met een warmtepomp is dit een efficiënte manier van verwarmen.

De opdrachtgever zal het afwerken van de inrichting en buitenterrein op eigen initiatief en naar eigen smaak voltooien.

Wij zijn dankbaar voor de mooie opdracht en wensen de opdrachtgever veel plezier in de nieuwe woning.

Als laatste maar zeker niet het minste: Wij zijn enorm trots op onze jongens die dit geweldig project hebben uitgevoerd. 

Comments are disabled.