Lijsterstraat

Voor een particuliere opdrachtgever zijn wij dit voorjaar gestart met het compleet renoveren van dit prachtige object in de Lijsterstraat. Het pand is gebouwd in 1904 en de laatste gebruiker had hier een fietsenwinkel in gevestigd.

We hebben het aanzicht compleet veranderd, alle kozijnen zijn vervangen voor hoogwaardige nieuwe kozijnen met isolatieglas.

Op de begane grond is er veel ruimte gecreëerd voor de woonkamer en keuken. De trap hebben we op een andere plek geplaatst en daaronder een mooie trapkast gerealiseerd. Tevens hebben wij het toilet compleet vernieuwd.

Op de eerste verdieping is er ruimte gecreëerd voor een kantoor. Op deze verdieping is er ook een logeerkamer en dakterras.

De indeling van de tweede verdieping is veranderd, er is een nieuwe badkamer ingekomen en de slaapkamer is een stuk ruimer geworden. Tevens hebben wij hier het dak verhoogd zodat er een normale hoogte behaald kon worden. De bestaande dakpannen worden tegenwoordig niet meer geproduceerd en we hebben, na lang zoeken, goede kwaliteit dezelfde vintage dakpannen gevonden.

Ongeveer alles wat men kan bedenken hebben we gedaan in dit huis, van nieuwe funderingen tot aan het dak. Compleet nieuwe installaties en uitzonderlijk goed geïsoleerd. Daarom zijn wij erg trots op dit mooie resultaat!

Wij danken de opdrachtgeefster voor dit mooie project.

Comments are disabled.