Over Van Leur Groep

Wij streven voortdurend naar optimalisatie van onze dienstverlening. Dit betekent dat we continue werken aan vernieuwing en anticiperen op marktontwikkelingen. Nieuwe eisen, het Bouwbesluit, de Wet kwaliteitsborging en de steeds veranderende bouwprocessen vragen om specifieke oplossingen. Onze specialisten volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Wij zijn van mening dat alleen op die manier de hoogstaande kwaliteit van onze activiteiten gewaarborgd blijft.

 

Onze dienstverlening is erop gericht u een totaalpakket aan bouwactiviteiten te bieden voor het duurzaam behoud van uw vastgoed. Van het geven van deskundig advies tot en met de daadwerkelijke realisatie van uw plannen. Door jarenlange ervaring weten wij hoeveel er komt kijken bij de uitvoering van zowel klein- als grootschalige projecten. De kracht van onze organisatie zit in het feit dat we alle bouwdisciplines onder één dak hebben. Hierdoor is het mogelijk u een totaaloplossing te bieden. Wij voegen waarde toe aan uw vastgoed!

Historie

Ruim vijfenvijftig jaar geleden begonnen als gespecialiseerd schildersbedrijf, is Van Leur Groep inmiddels gegroeid tot een bundeling van bedrijven die zich landelijk manifesteren op het gebied van verbouw en onderhoud. Van Leur Senior heeft zich jarenlang ingezet voor Van Leur Groep. Mede dankzij zijn inzet is Van Leur Groep hedendaags gegroeid naar een multifunctionele en multidisciplinaire organisatie. Na zijn overlijden heeft Van Leur Junior zijn visie voortgezet.

Organisatie

Het fundament van onze organisatie is gebouwd op de loyaliteit en vakmanschap van onze mensen. Doordat wij vrijwel alle disciplines onder één dak hebben en geografisch gunstig gevestigd zijn, zijn wij in staat om onze opdrachtgevers vrijwel direct te ontzorgen. Daar waar wij niet direct kunnen handelen staan wij in nauw contact met partners door het hele land om direct te reageren op bijvoorbeeld een storingsmelding.

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. In onze organisatie creëren wij bewustwording en wordt hier naar gehandeld. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is circulair bouwen één van onze bouwstenen. Doordat bouwmaterialen steeds duurder en schaarser worden, willen wij indien mogelijk zoveel mogelijk bouwmaterialen hergebruiken. Wat niet hergebruikt kan worden, wordt door onze partners gerecycled en op deze manier willen wij bijdragen aan een duurzame samenleving en vermindering van CO2 uitstoot. Tevens geven onze inkoopspecialisten de voorkeur aan gerecycled bouwmaterialen.

 

Van Leur Groep heeft geïnvesteerd en blijft investeren in duurzame bedrijfsmiddelen. Zo zijn wij overgegaan op volledig elektrisch materieel. Onze hoogwerkersystemen zijn ingeruild voor volledig elektrische hoogwerkers. Bij vernieuwen of uitbreiden van ons wagenpark worden deze vervangen voor volledig elektrische voertuigen.